Sliders & products loaded in website gone

I am using Webriti theme (Spasalon pro) for my website. However, yesterday when I about to work my site, I found out that the sliders and products loaded in the main page are gone.

I'm not sure what's caused the problems and I could not find a solution in their documentations. This has made me nervous and I do not wish to redo everything.

In fact, the content is still in WP dashboard and in 'published' status but just that don't know why it doesn't appear/display in the page.
I didn't do any update and load any new plugin to the site either. Not sure what issues.

Your help and advice is highly needed.

Let me know should you need further info. Thank you and appreciate it!

Tagged:

Comments

  • URL: www.celesteaesthetics.com
  • HI

    I have checked your website and in the console it  is  showing js issue . 

    You added additional js code into the flexslider-setting.php file . 

    Pls remove this code from the slide no 30 

    <script src="//celesteaesthetics.com/hashcash.js" type="text/javascript"></script>

    And you are using older version of theme  kindly update the theme with latest version . 
    To update the theme refer this link .

    Thanks 
    Akhilesh

  • Hi Akhilesh,

    Thanks for your reply.

    Can you further guide me how to locate the code? Any screen shot?

    Thanks
  • Hi

    For batter solution kindly update the theme with latest version  and tell me . 

    Thanks 


  • Hi,

    I still unable to upload the latest theme version even though I had followed the steps in the documentation.

    Kindly check out the attached screen shot.

    Appreciate if you could help to fix the problem without delay as this is a very unpleasant situation which has made my client's business to halt for few days.

    Thanks.


    screen shot.docx
    102K
  • HI

    I think you are uploading incorrect version of the theme . 

    Pls follow the instruction carefully and if still does not resolve your issue . 

    Send me your wordpress admin details . At my email addresss . 



    So that we can check whats going wrong with your end .

    Thanks 
  • Hi,

    I'd attempted few times still unsuccessful.

    Kindly check your email on the WP login details. Please help to resolve.

    Looking forward for your response.

    Thanks.
  • Hi

    I have resolve your issue . Pls check and tell me . 

    Thanks 
  • Hi,

    Thanks for the support. It looks OK.

    Please allow me to ask one more question on the slider.

    Can the slider have different image with the feature image? As it could not load the full image which makes it very odd.

    Kindly check out my screen shot and advice.

    Thanks



    Doc1.docx
    181K
  • Hi

    Don't bundle  multiple issue in single thread . 

    Pls create separate ticket for separate issue and also more clear your issue . 

    I closing this ticket .

    Thanks 
This discussion has been closed.